L’Escola literària i creativa ha estat reconeguda com a bona pràctica

Encuentro de Ciudades EducadorasFa pocs dies ens han comunicat que el projecte El Miracle, escola literària i creativa ha estat seleccionat com a bona pràctica per a l’XI Encuentro de la Red de Ciudades Educadoras. Comentàvem en una entrada anterior que ens hi havíem presentat i ara ja ens han anunciat que el proper mes d’octubre, que és quan tindrà lloc aquest encontre, ens traslladarem a Gandia a explicar l’experiència que vam desenvolupar durant el curs 2011-2012. Són bones notícies!

D’altra banda, el passat divendres vam presentar una sol·licitud al II Premi IMET d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona. La voluntat d’aquests premis és promoure i reconèixer la tasca educadora que es desenvolupa a Tarragona, i especialment als centres educatius de la ciutat, per part dels educadors, els equips docents i les xarxes educatives que realitzen un treball innovador, creatiu i coherent amb els criteris de l’educació integral en un context participatiu i de coresponsabilitat com a ciutat educadora. Així els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana tenen l’objectiu de reconèixer i donar a conèixer el treball que duen a terme els centres educatius com a comunitat educativa (professorat, alumnes, pares, personal no docent).

El curs passat vam guanyar un accèssit i ara ens hi presentem amb l’experiència La taula de Gaudí, desenvolupada per l’artista Jordi Abelló amb els nens i les nenes de P3, P4 i P5. Una experiència que serà una de les primeres iniciatives del programa Grans noms, petites accions. L’artista Jordi Abelló ja ens ha confirmat que l’any que ve vindrà a l’escola a desenvolupar una activitat relacionada amb Picasso i, així, doncs, com en el cas de Gaudí, els infants podran viure en la pròpia pell l’experiència creativa del gran pintor. Us enllacem el dossier que hem presentat a al convocatòria:

One thought on “L’Escola literària i creativa ha estat reconeguda com a bona pràctica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s