Comissions i novetats per al curs 2013-2014

IMG_4977Hem començat ja el curs i la setmana entrant, el dia 17, tindrà lloc la reunió de presentació del curs per als pares i les mares de tota l’Escola. Aquell dia, des de l’AMPA, també presentarem breument les activitats i els projectes que volem impulsar els propers mesos.

Enguany, hi ha diverses novetats a tenir en compte. D’una banda, la gestió del menjador ha passat a mans de l’AMPA i la Comissió de Llibres i Xandalls ha fet molta feina per organitzar la venda directa i el reciclatge dels llibres de text i de la roba de l’Escola, i ha aconseguit preus més ajustats i un intercanvi més sostenible. D’una altra banda, avui mateix s’ha aprovat en Junta la creació d’una nova comissió de treball, la Comissió Científica, que proposa organitzar diverses activitats per apropar la ciència als nens i les nenes d’una manera lúdica i aplicada.

Us deixem un breu resum de les comissions en què s’estructura l’AMPA i les funcions que fa cadascuna. Si voleu donar un cop de mà, s’agrairà molt, perquè hi ha feina per donar i per vendre! Fins al dia 17!

Comissió d’Extraescolars: Organitza i coordina les diverses activitats extraescolars que s’ofereixen des de l’AMPA: judo, bàsquet, cros, patinatge, futbol, Ballem, Let’s Play, Shows and Puppets, coral, guitarra, màgia, mecanografia i Biblioteca Oberta. També coordina l’acollida matinal i el casal d’estiu.

Comissió de Festes: Col·labora en l’organització de festes populars que l’Escola celebra: la Castanyada, les festes de Nadal, el Carnaval i Sant Jordi i les jornades culturals que es preparen al voltant de la diada, així com la festa de final de curs.

Comissió Literària i Creativa: Apropa l’art als infants a partir d’activitats creatives en què participen activament i directa. Organitza tallers i activitats en què els infants treballen conjuntament amb els pares i les mares o bé que compten amb la presència d’un artista convidat.

Comissió de Llibres i Xandalls: Organitza la venda directa i el reciclatge dels llibres de text i de la roba de l’Escola, amb la finalitat d’aconseguir preus més ajustats i aconseguir un intercanvi més sostenible.

Comissió de Menjador: Des del curs 2013-2014, l’AMPA gestiona directament el servei de menjador. Aquesta comissió vetlla perquè aquest servei tingui un funcionament correcte i sigui adequat i de qualitat.

Comissió de Comunicació: Difon les activitats que l’AMPA organitza. Gestiona el blog i les xarxes socials de l’AMPA, així com el contacte amb els delegats d’aula de l’escola.

Comissió Científica: Neix enguany amb l’objectiu d’acostar la ciència als nens i nenes de l’escola, a través de tres activitats principals, en les quals es treballaran temes d’astronomia, química i botànica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s