Artistes amics

A través de l’AMPA, diversos artistes han vingut a l’Escola a fer tallers participatius amb els alumnes de tots els nivells. Les seves intervencions són molt valusoses per a tots nosaltres, perquè ens fan adquirir una mirada diferent davant del món que ens envolta. Per això, només els podem dir: MOLTES GRÀCIES! Any rere any, la llista es va allargant… Podeu veure les accions que han vingut a fer a l’Escola en aquest enllaç.

L1270587Jordi Abelló: un jove pintor de llarga trajectòria que ens ha fet assajar el procés de treball de Gaudí i descobrir com el temps pinta contínuament al nostre voltant. Trobareu els seus treballs incisius i plens de sensibilitat a http://www.jordiabello.com/.
IMG_2696Fina Anglès
: una escriptora de l’Aleixar molt coneguda entre els petits lectors que ens va oferir un berenar literari, en què es van combinar contes, endevinalles i rimes amb el menjar. La informació detallada del seu treball la podeu trobar a http://www.escriptors.cat/autors/anglesf/.


20140226_162653
Miquel Àngel Marín
: escriptor i clarinetista, el Miquel Àngel aconsegueix treure el ritme i la música de dins de tots els nens i nenes. Ell ens va ensenyar la relació natural i intrínseca que hi ha entre la paraula i la música en experiències sonores molt originals. En aquest enllaç en podeu trobar informació.


IMG_7317Joan Rioné: dramaturg, actor, escriptor i editor, el Joan té el do de descobrir la màgia que hi ha darrere dels objectes que estan presents en el nostre espai quotidià. Amb el Joan vam poder olorar, tastar i tocar històries que ell va començar i que els nens i les nenes van acabar. El podeu trobar a http://piscinaunpetitocea.org/.


IMG_7633Ana Corredor i Laura Prats: dues ballarines que van alliberar les energies dels nens i les nenes de P3, P4 i P5 en un taller de dansa creativa en família. Amb els seus pares i mares, els més petits van passar una estona màgica, plena de rialles i sensacions. L’Ana és la responsable de l’Espai Evohé a Tarragona.


IMG_9629Enric Llevat: artista, pintor i especialista en tinta xinesa, l’Enric és el responsable de L’Atelier. Ell va oferir un taller de haikús i tinta xinesa i la combinació de les dues coses va disparar la creativitat dels nostres alumnes.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s