Les comissions

P1030430L’AMPA El Miracle inclou, a banda de la Junta Directiva, sis comissions de treball que organitzen els diversos serveis i projectes que promou:

Comissió d’Extraescolars
L’objectiu d’aquesta comissió és organitzar i coordinar les diverses activitats extraescolars que s’ofereixen des de l’AMPA. També coordina l’acollida matinal i el casal d’estiu

Comissió de Comunicació
L’objectiu principal d’aquesta comissió és difondre les activitats que l’AMPA organitza en els diversos àmbits i oferir, doncs, a les famílies, la informació que necessiten d’una manera clara i accessible. Amb aquesta voluntat, la Comissió de Comunicació gestiona el blog i les xarxes socials de l’AMPA, així com el contacte amb els delegats d’aula de l’escola.

Comissió de Festes
L’objectiu d’aquesta comissió és col·laborar en l’organització de festes populars que l’Escola també celebra: la Castanyada, les festes de Nadal, el Carnaval i Sant Jordi i les jornades culturals que es preparen al voltant de la diada, així com la festa de final de curs.

Comissió de Menjador
Des del curs 2013-2014, l’AMPA gestiona directament el servei de menjador, actualment atorgat a Restarraco (cuina) i a la Fundació Pere Tarrés (monitoratge). Aquesta comissió vetlla perquè aquest servei tingui un funcionament correcte i sigui adequat i de qualitat.

Comissió Literària i Creativa
El projecte El Miracle, escola literària i creativa, desenvolupat per aquesta comissió, té l’objectiu d’apropar l’art als infants d’una manera lúdica, a partir d’activitats creatives en què participin activament i directa. La Comissió organitza tallers i activitats en què els infants treballen conjuntament amb els pares i les mares, els avis i les àvies, o bé que compten amb la presència d’un artista convidat, que desenvolupa un procés creatiu amb ells.

Comissió Científica
Neix el curs 2013-2014 i l’objectiu d’aquesta comissió és acostar la ciència als nens i nenes de l’escola, a través de tres activitats principals cada any, en les quals es treballen, entre altres, temes d’astronomia, química i botànica.

Comissió de Reciclatge

És una nova comissió d’aquest curs 2016-2017 i l’objectiu d’aquesta és promoure el reciclatge tant de materials diversos que es poden utilitzar en festes escolars, actes diversos com promoure l’intercanvi de roba usada i en bon estat entre les famílies del col·legi.

 

 

Si tens ganes de participar en alguna comissió o de proposar-ne alguna de nova, escriu-nos un missatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s