Les activitats

IMG_2301

L’AMPA du a terme activitats de diversos tipus:

Activitats extraescolars
L’AMPA ofereix un bon nombre d’activitats extraescolars per a diferents gustos i edats i en fa el seguiment durant tot l’any per tal que els monitors i les monitores contractats desenvolupin la seva tasca de manera òptima i responguin a les expectatives formades. Per al curs 2015-2016, s’ofereixen activitats de judo, patinatge, informàtica, futbol, Ballem, anglès, bàsquet,natació robòtica amb lego, guitarra, percusió i Biblioteca Oberta.

Activitats festives
Les activitats festives que se celebren a l’Escola amb la col·laboració de l’AMPA són, d’una banda, la Castanyada, el Nadal, Carnaval i Sant Jordi i, d’una altra, la festa de final de curs. Amb motiu de Sant Jordi, l’Escola organitza la Setmana Cultural, en què pares i mares col·laboren proposant tallers i narració de contes, entre altres iniciatives. Pel que fa a la festa de final de curs, l’AMPA dóna suport a les famílies de 5è curs, que són les encarregades directes d’organitzar-la amb la finalitat de recollir fons per al viatge que l’alumnat fa el curs següent, l’últim del centre. El dia de la festa de final de curs es fan exhibicions esportives i culturals dels nens i les nenes que han participat en les diverses extraescolars desenvolupades tot l’any, es preparen tallers com El mar del Miracle, per als més menuts, s’encarrega l’actuació d’un mag o d’un animador infantil i s’organitza un sopar amb les famílies del centre.

El Miracle, escola literària i creativa: activitats creatives i culturals
El Miracle, escola literària i creativa és un projecte impulsat per la Comissió que porta el mateix nom amb la finalitat d’apropar l’art als nens i nenes d’una manera lúdica i transmetre el fet que la creació i la literatura són aspectes naturals en la nostra vida. Per acomplir aquest objectiu, les activitats sempre es plantegen de manera que els infants hi participin i desenvolupin la seva creativitat activament, és a dir, no se’ls tracta com a espectadors, sinó com a actors. Perquè les opcions que tenen de “mirar” cultura dia a dia són múltiples, però allò que ens converteix realment en ciutadania sensible són les opcions i les oportunitats de “fer” que ens van sorgint al llarg de la vida.

Altres objectius que persegueix el projecte són explorar els límits de la paraula i del seu significat i fer que la cultura estigui present en el seu dia a dia i sigui una necessitat quotidiana, de manera que es procura que aquestes activitats es desenvolupin en dates diferents a les de les festes ja programades per ampliar l’oferta i fer que l’escola sigui dinàmica de manera més continuada. Les activitats realizades fins ara i la proposta d’activitats futures les trobareu aquí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s